sunnuntai 2. elokuuta 2015

Pitkästä aikaa!

Ihan tähän alkuun haluun pahoitella sitä etten oo pitkään aikaan ehtiny kirjottaan yhtään mitään, syynä on ollu puhtaasti se etten oo vaan missään välissä ehtiny kun on kokoajan pitäny olla menossa joka paikkaan.

Tosiaan niin kuin jo viime postauksessa mainitsin olin viisi päivää töissä (eikä siitä nyt oikeastaan oo mitään ihmeellistä kerrottavaa niin skippaan sen kokonaan). Kun pääsin Hallista kotiin ehdin olla pari päivää rauhassa kotona ja näkeen kavereita ennenkun vietin ehkä kesäloman parhaan viikon! Oltiin siis jo kesäkuussa mietitty useamman kaverin voimin että nähtäis vielä kesälomalla koko porukalla, joten sovittiin että kuusi kaveria tuli ympäri Suomea tänne Ylöjärvelle viikoksi. 
Sunnuntaina kolme ensimmäistä kaveria jo tulikin ja päivä meni pitkälti siihen että käveltiin ympäri kylää esittelemässä paikkoja. Maanantaina loputkin muualta tulevat pääsivät perille ja neljä päivää meni ihan tajuttoman nopeasti kun kokoajan keksittiin jotain järkevää (tai vähemmän järkevää) tekemistä. Porukkaakin meillä oli ihan kiitettävästi kun parhaimmillaan meitä oli 12 ihmistä riehumassa ympäriinsä. 
Perjantaina kun viimeinenkin kaveri oli saateltu bussiin tuli heti kauhea ikävä kaikkia ja sellanen "kenen kanssa mä nyt nukun" fiilis. Viikosta jäi käteen valtava määrä huonoa läppää, traumat kahvista,Coca Colasta ja liikenneymmpyröistä, muutama selittämätön mustelma ja valtava onnellisuuden tunne siitä kuinka ihania ystäviä mulla on ympärillä♥ 

Vaihderikkaan viikon jälkeen olikin taas aika palata Halliin vielä viimeiseksi viikoksi töihin. Taaskaan ei ajastani siellä oo hirveesti kerrottavaa, aamupäivät meni aika pitkälti kummitädin lapsen lasta leikittässä, iltapäivät töissä ja illat taas lasta viihdyttäen. 

Nyt kun pääsin perjantaina takaisin kotiin ilta ja lauantai päivä menivät ihan puhtaasti kotona olosta nauttimiseen ja kdaamojen katselemiseen. Nyt tänään päätimme kaavereiden kanssa hioa kunnolla loppuun pari tanssia jotka oli jo aiemmin opeteltu, ja ihan puskista tuli sellaisia uutisia että huomenna kaks kaveria Salosta päättivätkin tulla taas tänne pariksi yöksi (kestettiinhän me jopa kaks viikkoo ilman toisiamme xD) Nyt taidankin mennä takaisin alakertaan pumppaamaan ilmapatjoja valmiiksi huomiselle :) Koitan väsätä viikon lopussa jonkun kunnollisen postauksen tulevasta viikosta ;)

Anteeks kauheesti kun tästä tuli vähän tällanen sekava postaus, koitan jatkossa saada vään järkevämpää teksiä aikaiseksi


Viimeisiä kesäfiilistelyjä Hallissa


-Sohvi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti