sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Syysloma

Heipsan!

Olkaa musta ylpeitä, teen kerrankin postausta ajoissa enkä monta viikkoo jälkikäteen *clap clap*

Tosiaan siis, syysloma. On kyllä pakko sano että oli aika jännä loma, tavallaan rentouttava, tavallaan tosi rankka. Ekana viikonloppuna (jos sitä voi nyt varsinaisesti lomaks kutsuu) olin lähinnä kavereiden kanssa ja sit meillä oli vika sarjapeli. Pelattiin tasapeli PaiHa:aa vastaan ja pelattiin se tasan 1-1. Moni muu ois voinu olla ehkä jopa vähän katkera tosta tuloksesta, mutta meille se oli yhtä iso juttu mitä voitto ois ollu. Toi peli nimittäin ratkas sen saatiinko me hopeeta vai pronssia ja tasapelillä varmistettiin hopeemitallit meille! Koko tää kausi on muutenkin ollu ihan mahtava, ollaan ylitetty ittemme ja meidän porukka on hitsautunu vielä entistä enemmän yhteen. Viikon päästä pidetään seuran ja joukkueen päättäjäisiä ja sit voidan hyvillä mielin pistää tää kausi pakettiin ja siirtää ajatukset futsaaliin. Tänä talvena mä onneks pääsen varmaan pelaan enemmän kun viime talvena, koska en viime talvena reenannu käytännössä yhtään. En malta oottaa että päästään taas kunnolla tositoimiin! :)

Dream Team♥


Alkuviikko meni pitkälti teatterijutuissa, maanantaina me pidettiin yhteensä kuuden tunnin reenit ja valmisteltiin meidän marraskuussa pidettävää tapahtumaa, josta kerron sit tarkemmin kun tiiän itekkin paremmin. Tiistaina me mentiin porukalla Tampereelle kuvaamaan sellasia mainosklippejä ens kuussa ympäri Pirkanmaata olevaa KultTour:ia varten. Kun saatin kaikki klipit kuvattua me mentiin kaikki yhessä New Yorkkiin syömään. Oli kyllä tosi hyvää ruokaa, suosittelen! Nyt jälkikäteen harmittaa että mun oli pakko lähtee tosi paljon aikasemmin kun muiden, koska me lähettiin perheen kesken Helsinkiin pariks päiväks.


Eipä siitä Helsingin reissusta hirveesti oo sanottavaa, lähinnä me kierreltiin kaupoissa ja käytiin syömässä Hard Rock Caféssa. Oli ihanaa viettää pitkästä aikaa aikaa ihan vaan perheen kesken, koska yleensä nähään toisiamme suurinpiirtein just ennen nukkumaanmenoa. Ollaan aina joko töissä, koulussa tai reeni/pelireissuilla, joten toi oli oikeesti tosi merkityksellinen reissu vaikka ei mitään erikoista tehtykkään. Torstaina kun muut lähti kotiin, mä jatkoin matkaani junalla Saloon moikkaamaan kavereita.

Koko Salon reissun kohokohta oli ehdottomasti se että me pidettiin yhellle meistä yllätys-synttärit (melkeen kaks kuukautta etuajassa koska ei tulla näkeen sillon kun ne oikeesti olis) Oltiin siis suunniteltu sitä jo yli kuukausi ja kaikki oli ite tehny lahjoja, täytettiin koko huone muistilapuilla joihin oli kirjotettu hauskoja muistoja jne. ja leivottiin jopa mustikkapiirakka (koska kakku ei kelvannu pävänsankarille :') Yllätys meni just niinkun piti, se tuli oikeesti yllätyksenä eikä meidän monen viikon valmistelu menny hukkaan. Lauantaina oli aika jännä fiilis lähtee takas kotiin, toisaalta oli vähän haikeeta kun piti lähtee, mutta tietyllä tapaa jakso olla ilonen siitä että nähään taas parin viikon päästä. 

Se ainut melkeen edustava kuva :')♥









Nyt tänään en oo oikeesti tehny yhtään mitään, oon vaan nauttinu tästä viimesestä (ja käytännössä ainoosta) lomapäivästä. Huomenna pitäs taas palata arkeen ja kouluun. En oikeen vieläkään käsitä sitä että kohta on jo toinen koeviikko, sit alkaa kolmas jakso ja sit onkin jo joulu! Enää 67 päivää, apua!! 


-Sohvi-