lauantai 26. syyskuuta 2015

Täällä taas!

Hei taas!^^

-Tuntuu ihan hirveeltä että alotan jokasen postauksen sillä että pyydän anteeks sitä etten oo kirjottanu mitään-

Kauheeta kun siitä on pitkä aika kun viimeks oon kirjottanu tänne mitään! Viimesestä postauksestakin on kohta jo kaks kuukautta 0.0 
Tässä välillä on taas ehtiny tapahtuun tosi paljon kaikkee, eka jakso toista lukiovuotta on käytynä ja oon ollu varmaan enemmän kaikkialla muualla kun kotona tänä aikana. Jätän suosiolla tästä nyt kaikki "pienemmät" tapahtumat ja jutut pois koska tästä postauksesta tulis niin pitkä että kukaan ei jaksais lukee tätä kokonaan :')

Mutta siis tosiaan, koulut alko pari kuukautta sitten ja mulla ei oikeestaan vieläkään oo oikeesti se fiilis että oon kohta lukion puolivälissä! Mihin tää aika oikeesti katoo? Vastahan mä kävelin ekaa kertaa lukion ovista sisään ja kaikki oli niin uutta ja vierasta. Tänä vuonna koulun alotus tosin meni ihan eri lailla kun viimevuonna, koska koko eka viikko meni aika lailla tutor hommia hoidellessa. Olin siis koko ekan koulupäivän yhen ekavuotisten ryhmän kaa ja (ainakin yritin) kertoo mahollisimman paljon meidän koulusta ja saada kaikki kotiutuun mahollisimman hyvin. Koko viikko meni aika siivillä kun piti revetä joka suuntaan auttaan ykkösiä ja samalla koittaa keskitty omaankin koulunkäyntiin. Tästä kouluvuodesta on tehny myös tosi erilaisen se että muutama mun tosi hyvä kaveri pääs kanssa mun kaa samaan kouluun ja on ollu ihan hassua tottua siihen että nähäänkin toisiamme joka päivä eikä vaan kerran viikossa reeneissä. Mulla on toiaalta onneks ollu aika löysä alkuvuosi niin on saanu rauhassa tottuu aamuherätyksiin, mutta en kyllä oota kauheen innolla kevättä kun mulla on sillon ihan tajuttoman täydet lukkarit ja hirvee määrä kaikkee muutakin aikaa vievää hommaa, mutta noh, ehkä tästä selvitään! 

Syyskuun ekana viikonloppuna (eli tasan kolme viikkoo sitten) oli Tracon täällä Tampereella. Koko viikonloppu oli ihan mieletön ja oli niin ihanaa nähä monii sellasia kavereita joita ei muuten nää ikinä!♥ Koko viikonloppu me vaan heitettiin huonoo läppää, tanssittiin, naurettiin ihan liikaa ja sunnuntaina nähtiin Eat Your Kimchi!! En oo oikeesti varmaan ikinä elämässäni kokenu yhtä suurta fangirlmomenttii xD Koska kuvat kertoo ehkä enemmän kun tuhat sanaa niin laitan tähän muutaman kuvan tolta viikonlopulta ja säästän teitä mun jatkuvilta jaarituksilta.




Eat Your Kimchi!♥


"Fanikuva" kera BTS x3, Hyuna ja Good Boy kauhukakarat


Tänään pidettiin äidit ja tyttäret päivä yhen mun kaverin ja meidän äitien kannsa ja käytiin porukalla syömässä ja katsomassa Tampereen Teatterissa Tiputus. Se on niinku periaatteesa näytelmä Putouksen tapasesta ohjelmaformaatista Tiputus, jota tehdessä kaikki mahollinen menee pieleen. Ite tykkäsin kyseisestä esityksestä tosi paljon, ja välillä sai kyllä nauraa ihan vedet silmissä! Oli ihanan rentouttava päivä vaikka olikin koko ajan tekemistä. Mulle kaikki tällaset "vapaapäivät" jolloin ei oo reenejä tai pelejä on niin harvinaisia että otan niistä aina kaiken mahollisien ilon irti! Nyt onkin taas pari viikkoo silleen että oon kokoajan menossa ja käyn kotona vaan nukkumassa mutta onneks sit on syysloma ja saa rentotua...siis kaikki muut paitsi mä. Mulla on siis koko syysloma viimestä päivää myöten täynnä menoja niin etten ehi ees välissä tuleen kotiin, mutta kerron siitä sit vasta loman jälkeen mitä kaikkee mulla on sinne varattuna (ja tällä kertaa koitan tehä sen ajoissa! :')

Eipä mulla oikeestaan oo nyt tähän hätään muuta kerrottavaa, eli ensi kertaan siis!

-Sohvi-